برای سفارش ساخت مخازن استیل چه عواملی را باید در نظر گرفت؟
باید توجه داشت که کاربردهای مخازن استیل متفاوت و منحصر به فرد است و باید به صورت اختصاصی طراحی شود، هونام استیل برای ساخت این مخازن فرآیند کنترل کیفیت و تضمین کیفیت را بطور جدی و سختگیرانه در نظر میگیرد.
ساخت مخازن استیل
قابل ذکر است که ساخت مخازن استیل در صنایع غذایی و همینطور تولید کنندگانی که نیاز به محیطی تمیز و پاک دارند بسیار حائز اهمیت است .کارشناسان و متخصصین با تجربه هونام استیل، اقدام به ساخت مخازن استیل با کیفیت بالا کردهاند. ساخت مخازن استیل با آخرین تکنولوژی طراحی و ساخت مخزن استیل انجام میپذیرد.
باید توجه داشت که کاربردهای مخازن استیل متفاوت و منحصر به فرد است و باید به صورت اختصاصی طراحی شود، هونام استیل برای ساخت این مخازن فرآیند کنترل کیفیت و تضمین کیفیت را بطور جدی و سختگیرانه در نظر میگیرد. این مجموعه توانایی تولید مخزن استیل تک جداره، دو جداره، مخزن پروسس استیل، مخزن استنلس، مخازن شیرسردکن، پخت میکسردار و مخزن دپو استیل را دارا میباشد.
متقاضیان عزیز برای دریافت راهنمایی و مشاوره لازم برای انتخاب و خرید مخزن استیل مناسب با کار خود، میتوانند با شماره تماس 09121346065 در ارتباط باشند و یا از طریق وبسایت هونام استیل محصولات و خدمات متنوع مجموعه را مشاهده بفرمایند.
مشتریان محترم برای سفارش ساخت مخازن استیل میتوانند شرایط زیر را تعیین نمایند:
- ظرفیت مخزن و فشار آن
- ثابت یا متحرک بودن مخزن و درب آن
- سایز مخزن و محل استقرار آن
- شکل ظاهری مخزن اعم از مخروطی، مقعر و یا شیب دار
- تعیین پوشش گرمایش و سرمایش مخزن
- نیاز به لوازم جانبی مختلف مانند روشنایی، دستگیره، سنسور ، شیرهای نمونه گیری، اتصالات برای ابزار دقیق
انواع مخازن استیل
ساخت مخزن استیل بر اساس پارامترهای گوناگون، تقسیمبندی میشوند که در ادامه به آنها میپردازیم:
انواع مخزن استیل بر اساس شکل ظاهری
ساخت مخزن استیل در شکلهای مختلفی امکان پذیر است، و میتوان آنها را به شکل کروی، مخروطی، استوانهای، قیفی، مکعبی و غیره طراحی کرد. که متداولترین آنها مخازن استیل استوانهای هستند و به صورت عمودی و افقی در بازار موجود هستند. اغلب از این مخازن بعنوان تانکر حمل مایعات نیز استفاده میشود.
مخازن کروی تحمل فشار بالایی دارند و پیچیدهترین نوع مخازن استیل هستند و برای کاربردهای خاص مورد استفاده قرار میگیرند. مخازن مکعبی نیز معمولاً برای مکانهایی که محدودیت فضا دارند به کار میرود و به صورت سفارشی طراحی و تولید میشوند.
انواع مخزن استیل بر اساس جنس ورق
برای ساخت و تولید مخازن استیل از آلیاژهای مختلف فولاد استفاده میشود. که مهمترین آنها، آلیاژ استنلس استیل بوده که اصلیترین ماده در ترکیب آن کروم و نیکل است. کروم به کار رفته در آن، لایهای محافظ ایجاد میکند که از خوردگی و اکسیداسیون بخشهای زیرین آن جلوگیری میکند و مقاومت لایه بیرونی را افزایش میدهد، بنابراین هرچقدر درصد آن بیشتر باشد، کیفیت مخزن در نهاین بیشتر میشود. در آلیاژ ساخت مخزن استیل، به جز کروم از مواد دیگری مانند کربن، فسفر، سیلیسیوم، منگنز، سولفور و نیکل نیز استفاده میشود.
فرآیند ساخت مخزن از ورق استیل
و اما روش ساخت مخزن استیل چیست؟ با توجه به اینکه ساخت این مخازن نیاز به دقت بالا دارد، به کار گرفتن مهارت و دانش و تجربه متخصصین این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است. مراحل ساخت یک مخزن استیل شامل موارد زیر میشود:
نوشتن برنامه و طراحی اولیه مخزن
ابتدا باید مهندسین مکانیک محاسبات اولیه را انجام دهند، سپس برنامهنویسان طراحی را با نرمافزارهای خاص انجام داده و طرح اولیه مخزن استیل را ایجاد کنند. بعد از ایجاد طرح اولیه کار، جنس و ضخامت ورق استیل، نوع جوشکاری، سایز اتصالات و سایر موارد به صورت دقیق مشخص شده و طرح نهایی مخزن ایجاد میشود.
برش ورقهای استیل و شکل دادن به آنها
بعد از اینکه طرح اولیه ایجاد شد، ورقهای استیل با استفاده از دستگاه های مخصوص برش میخورد. اگر مخزن کروی یا استوانهای باشد، باید ورقها بعد از برش وارد دستگاه نورد شوند. بعد از خروج ورقها از دستگاه نورد، میتوان به آنها شکل داد. باید از دستگاههای استاندارد استفاده شود، تا تفاوت در ضخامت قسمتهای مختلف ورق بوجود نیاید، چون این اختلاف ضخامت میتواند منجر به خسارتهای زیادی هنگام استفاده از مخزن شود.
مونتاژ مخزن
وقتی کار برش قطعات انجام شد، زمان جوشکاری و مونتاژ قطعات میرسد. برای این مرحله، معمولاً از جوش آرگون یا دستگاه تیگ استفاده میکنند اما برحسب نیاز میتوان از روشهای دیگر هم استفاده کرد. یکی از مزایای گاز آرگون برای جوشکاری این است که حوضچه جوش را ایزوله کرده و یک جوش یکپارچه و بینقص انجام میشود. همچنین، جوشکاری با گاز آرگون برای مخازنی که باید بهداشت را هم در نظر داشته باشند، بهترین انتخاب است زیرا کیفیت بالایی دارد.
پولیش مخزن
بعد از انجام جوشکاری و مونتاژ قطعات، باید سطح ورق استیل پولیش شود. برای این کار از دستگاههای پیشرفته پولیشکاری استفاده میشود تا ظاهر زیبا و براقی داشته باشد و ناهمواریهایی که به خاطر جوشکاری ایجاد شدهاند نیز از بین میروند. مخازنی که کاربرد دارویی و غذایی دارند، باید به صورت تخصصیتر و ظریفتر پولیش شوند و به همین دلیل دارای قیمت بیشتری هستند.
کنترل کیفیت مخزن
در مرحله آخر، مخزن باید کنترل کیفیت شود و برای بررسی کیفیت آن به روشهای مختلفی تست شود. در این مرحله فشارهای مختلفی را بر روی مخزن اعمال میکنند تا میزان تحمل مخازن در برابر فشارها مشخص شود و اگر نتیجه تست قابل قبول بود، مخزن استیل آماده تحویل به مشتری است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0