10 نکته ضروری برای افزایش طول عمر چاپگرهای خانگی و اداری

نکات اصلی در مورد نگهداری از پرینتر و چاپگرها برای خرید پرینتر های مختلف و کارتریج آن ها به سایت مهام پرینت مراجعه کنید. پرینتر خود را در جای خشک و خنک و دور از رطوبت بگذارید. پرینتر را در دمای متعادل اتاق نگهدارید. دستگاه را در مسیر گرد و غبار قرار ندهید. از اتصال پرینتر به
نکات اصلی در مورد نگهداری از پرینتر و چاپگرها
برای خرید پرینتر های مختلف و کارتریج آن ها به سایت مهام پرینت مراجعه کنید.
پرینتر خود را در جای خشک و خنک و دور از رطوبت بگذارید.
پرینتر را در دمای متعادل اتاق نگهدارید.
دستگاه را در مسیر گرد و غبار قرار ندهید.
از اتصال پرینتر به پریز مطمئن شوید تا دارای اتصالی نباشد.
برای پرینت گرفتن از کاغذهای مرغوب استفاده کنید.
نکات ضروری برای افزایش طول عمر چاپگرهای خانگی و اداری
پرینترها از جمله دستگاههایی هستند که استفاده درست از آنها میتواند هزینههای تعمیر و تعویض را کاهش دهد و طول عمر آنها را افزایش دهد. در ادامه، به چند نکته کلیدی برای نگهداری بهتر از چاپگرهای خانگی و اداری اشاره میکنیم:
1. تمیز نگه داشتن پرینتر
گرد و غبار و ذرات کوچک میتوانند به داخل پرینتر نفوذ کنند و اجزای حساس آن را دچار مشکل کنند. هر چند وقت یکبار، پرینتر را با یک دستمال خشک و نرم تمیز کنید و از اسپری هوای فشرده برای زدودن گرد و غبار داخل آن استفاده کنید.
2. استفاده از جوهر و تونر اصلی
استفاده از جوهر یا تونرهای تقلبی و بیکیفیت ممکن است به هد چاپگر یا اجزای داخلی آن آسیب بزند. همیشه از محصولات اصلی یا برندهای معتبر استفاده کنید تا کیفیت چاپ و سلامت دستگاه تضمین شود.
3. خاموش کردن پرینتر در زمانهای بیکار بودن
اگر از پرینتر برای مدت طولانی استفاده نمیکنید، آن را خاموش کنید. روشن نگه داشتن بیدلیل پرینتر، مصرف برق را افزایش میدهد و ممکن است برخی قطعات الکترونیکی آن زودتر فرسوده شوند.
4. جلوگیری از چاپ بیش از ظرفیت دستگاه
هر چاپگری ظرفیت مشخصی برای چاپ دارد. اگر تعداد زیادی اسناد را پشت سر هم چاپ میکنید، به دستگاه فرصت دهید تا خنک شود. گرم شدن بیش از حد، باعث آسیب دیدن قطعات داخلی میشود.
5. بروزرسانی نرمافزار و درایور پرینتر
سازندگان پرینترها بهروزرسانیهایی برای رفع اشکالات و بهبود عملکرد دستگاه ارائه میدهند. درایور پرینتر خود را بهطور منظم بهروزرسانی کنید تا از بهترین عملکرد بهره ببرید.
6. استفاده منظم از پرینتر
برای جلوگیری از خشک شدن جوهر در چاپگرهای جوهرافشان، بهصورت دورهای یک یا دو صفحه چاپ کنید، حتی اگر نیازی به چاپ نداشته باشید. خشک شدن جوهر میتواند هزینه تعمیر زیادی داشته باشد.
7. نگهداری در محیط مناسب
پرینتر را در مکانی خشک و بهدور از رطوبت و دمای بالا نگه دارید. گرما و رطوبت میتوانند به قطعات الکترونیکی و کاغذ موجود در دستگاه آسیب برسانند.
8. چک کردن منظم قطعات داخلی
بهتر است هر چند ماه یک بار پرینتر را توسط یک تکنسین حرفهای بررسی کنید. قطعاتی مانند غلطکها و هد چاپی ممکن است نیاز به تنظیم یا تمیز شدن داشته باشند.
9. کاغذ مناسب استفاده کنید
همیشه از کاغذی که با پرینتر شما سازگار است، استفاده کنید. کاغذهای بیکیفیت یا کاغذهایی با ضخامت ناهماهنگ ممکن است در دستگاه گیر کنند و به قطعات آسیب برسانند.
10. راهنمای کاربری را جدی بگیرید
دفترچه راهنمای پرینتر حاوی نکات مهمی درباره نحوه استفاده، تمیزکاری و نگهداری دستگاه است. مطالعه دقیق این دفترچه میتواند به افزایش طول عمر پرینتر کمک کند.
روش های تمیز کردن پرینترهای اداری
ابتدا برای خنک کردن پرینتر،ان را خاموش کنید و کابل برق را از ان جدا کنید.سپس با یک دستمال و یک پک دمنده ،بخش های داخلی دستگاه را به صورت دقیق تمیز کنید.سطح های بیرونی دستگاه مانند کابل و سیم و… را ارام با پنبه ی الکلی پاک کنید.در انتها ،قطعات را سرجای خود بگذارید و پس از روشن کردن پرینتر ،با برگه ی تست چاپ از تمیز بودن دستگاه مطمئن شوید.
افزایش طول عمر پرینترهای اداری
کاغذهایتان را در محیط خشک و با رطوبت کم نگهداری کنید.در انتخاب نوع کاغذ بسیار دقت کنید.دوره های نگهداری و سرویس ها ی منظم را انجام دهید.مقدار دتوانایی چاپگر را جدی بگیرید.از استفاده ی طولانی دستگاه خودداری کنید.حتما از کاغذ های سازگار با چاپگر استفاده کنید و از فوت کردن کاغذ خودداری کنید.
جلوگیری از خرابی پرینترهای اداری
دستگاهتان را به طور متوسط هرماه تمیزکنید و گرد و غبار روی قطعات درونی را پاک کنید،چون گرد و غبار میتواند اسیب جدی به دستگاه وارد کند و کارکردن قطعات مکانیکی را خشک تر و سنگین تر میکند.در نهایت باعث خرابی دستگاه میشود.
تا جایی که امکان دارد برای کپی و پرینت از کاغذ های نو استفاده کنید. چون زمانی که پرینتر کاغذ های تا شده را به درون خود میکشد احتمال گیر کردن کاغذ در پرینتر وجود دارد که چرخ دنده و قطعات مکانیکی درون پرینتر را میشکند.
عیب یابی و تعمیر پرینتر اداری
برای عیب یابی پرینتر شما باید بدانید که هر مشکل در کدام بخش وجود دارد،که عبارتند از :
پرینت نگرفتن پرینتر،افت کیفیت چاپ،کاهش سرعت چاپ،جمع شدن کاغد در پرینتر و عیب یابی کاتریج پرینترکه یکی از مهم ترین مراحل عیب یابی،مربوط به کاتریج پرینتر میباشد. اگر کاتریج درست کار نکند تقریبا همه ی بخش های دستگاه دچار نقص میشوند. شناسایی نشدن کاتریج معمولا زمانی رخ میدهد که کاتریج پرینتر شارژ یا تعویض شود.معمولا این فرایند به دلیل درست قرار نگرفتن کاتریج در پرینتر رخ میدهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0