اولین جایز آهنگسازی استاد روح الله خالقی برگزیدگان خود را شناخت
اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی آهنگسازی استاد روح الله خالقی برگزار شد. آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی آهنگسازی استاد روح الله خالقی، که در بخش جنبی اولین کنفرانس ملی مطالعات میان رشتهای در ادبیات و هنرهای کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما برگزار میشد، روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲ در تالار علامه حلّی دانشگاه آزاد اسلامی
اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی آهنگسازی استاد روح الله خالقی برگزار شد.
آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی آهنگسازی استاد روح الله خالقی، که در بخش جنبی اولین کنفرانس ملی مطالعات میان رشتهای در ادبیات و هنرهای کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما برگزار میشد، روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲ در تالار علامه حلّی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار گردید.
این برنامه با حضور پررنگ برگزیدگان، اساتید دانشگاه، هنرمندان و آهنگسازان اجرا شده و مجری این برنامه خانم نازیلا جنتی از دانش آموختگان موسیقی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه هنر تهران بودند.
در ابتدا دکتر محمدرضا عزیزی؛ دبیر اجرایی جشنواره و عضو هیئت داوران، دربارهی استاد روح الله خالقی و تفکر ایشان سخنرانی کرده و در ادامه سخن، از آقای دکتر پویا سرایی که عضو هیئت داوران این جایزه بودند تشکر کردند. دکتر عزیزی از هنرمندانی که آثار فاخر خود را برای داوری به جشنواره فرستادند تشکر کردند و بیان کردند سطح آثار به گونهای بود که داوری و انتخاب رتبهی اول را برای داوران بسیار مشکل کرده بود، ایشان خاطر نشان کردند که قبل از این جشنواره، متأسفانه جشنواره ی آهنگسازی پیش از این به نام استاد روح الله خالقی مزیّن نشده بود و برای ادای احترام به این استاد گرانقدر و احترام به تفکر والای ایشان و جهت فکری در داوری آثار، نام این استاد بزرگوار انتخاب شد.
در ادامهی برنامه، آقای میرعلیرضا میرعلی نقی؛ پژوهشگر و منتقد موسیقی درباره استاد روح الله خالقی به صحبت پرداختند، و با ارائه نکاتی مهم از تاریخچه اندیشه استاد خالقی از جوانانی که موجبات این برنامه را براهم کرده و هنرمندانی که آثار خود را به این جایزه ارسال کرده بودند، تشکر کردند.
پس از سخنرانی ایشان و پخش کلیپی به یاد استاد روح الله خالقی، آقای آروین صداقت کیش؛ پژوهشگر و منتقد موسیقی، آهنگساز و رهبر ارکستر، دربارهی تفکر استاد روح الله خالقی و ارزش و جایگاه والای تاریخی و هنری ایشان در موسیقی ایران صحبت کردند، با قدردانی از دبیر اجرایی جشنواره به این نکته اشاره کردند که جایزههای این چنینی باید تعداد بیشتری داشته باشند.
در پایان برنامه و با حضور اساتید حاضر در سالن و آقای دکتر بهنام ترابی؛ دبیر علمی کنفرانس مطالعات میان رشتهای در ادبیات و هنرهای کاربردی، برگزیدگان جشنواره تجلیل و معرفی شدند.
در این برنامه نفرات برگزیده به شرح ذیل اعلام شدند:
محمدسروش حیدرنژاد – اثر داستان کیومرث (اول)
احسان فروتن – اثر مقصود من (جایزه ویژه هیئت داوران)
شهرام خوش صفت – اثر سمفونی هگمتانه (اثر برگزیده موسیقی و روایت)
مقام شایسته تقدیر:
پوریا نصیری – کوارتت زهی شماره ۱
شهریار قیدارپور – خونین دلان
علی محجوب – نجوا
مانی نیتی – سوار
محمود مشهودی – بخشو
محمدعلی مستشارنژاد – فریاد
پوریا سلیمانی – ههورامان
مهدی درویشوند – کوارتت کمانچه
شهاب جعفری – کولی
لیست چاپ کتاب توسط نشر پنج خط:
عرفان رضایی – چهارمضراب نوا
علیرضا عبدالحسینی – سرو
محمود مشهودی – بخشو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0